image-223236-a2fbff89-c39b-4921-ad20-55691329ae89.jpg
BOTOX 

EEN NIEUWE JEUGD VOOR HET HAAR
Nika age restore professionele behandelingen zijn gemaakt om de tekenen van veroudering tegen te gaan en het haar te verjongen, met zichtbare resultaten vanaf de eerste applicatie.

LUXE BEHANDELING VOOR HET HAAR
Nika age restore behandelingen kunnen beschouwd worden als luxe behandeling voor het haar, enkel gebruikmakend van producten van topkwaliteit. Ze vervullen de wens van de klant om ''eeuwig jong''.
Haar representeert het welzijn van een individu. Met de tijd verliest het zijn densiteit en body, wordt het dun, slap en dof. AGE RESTORE behandelingen lossen deze problemen op, voldoen aan de wensen van de klant.

ANTI-AGING BEHANDELING
LIFTING CRYSTALS
Voor een professioneel Botox-effect hair-lifting behandeling. Het herstelt de jeugd van het haar, voedt en doet glans toenemen. Geschikt voor alle haartypes.
HOE HAAR VEROUDERT:
CHRONOLOGISCHE VEROUDERING
Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door externe factoren zoals de ouderdom van het haar. Haar is uiteraard jonger aan de wortels dan aan de lengten en uiteinden, die vaak veel ouder zijn. Dit is het resultaat van jaren van chemische, mechanische behandelingen en blootstelling aan warmte door het gebruik van haardrogers en/of stijltangen. 
HORMONALE VEROUDERING
Het wordt veroorzaakt door een progressieve reductie in hormonale activiteit met de tijd. Dit type veroudering is het resultaat van fysiologische veranderingen die vrouwen met de jaren ondergaan. Dit leidt tot de vertraging van huidfuncties en de reductie van melanine, waardoor het haar broos, dof en onhandelbaar wordt. 
PRODUCTEN VOOR THUISGEBRUIK:
image-223903-755221400312.jpg
image-223904-755221400411.jpg
NIKA TIMELESS BLEND ANTI-AGE SHAMPOO

De timeless blend shampoo is een anti-age shampoo, versterkt met het REBORN Complex*. 
Het herstelt de jeugdige uitstraling door body aan het haar te geven. Daarnaast versterkt het de elasticiteit en glans die in de loop der jaren verloren zijn gegaan. De shampoo is geschikt voor alle haartypes.


NIKA TIMELESS BLEND ANTI-AGE CONDITIONER

De nika timeless blend conditioner herstelt de jeugdige uitstraling door body aan het haar te geven, versterkt en herstelt de elasticiteit en glans die verloren zijn gegaan. Geschikt voor alle haartypes. De conditioner is versterkt met het REBORN Complex*

*REBORN Complex bestaat uit:
ACAI: Een krachtige antioxidant die veroudering tegengaat en beschermt tegen vrij radicalen
BP20: Rijk aan mineralen en cysteïne die het haar revitaliseren en de oppervlakte van het haar herstelt
PANTHENOL: Schoonheidsvitamine die het haar elasticiteit geeft
GLYCERINE: Voorkomt vroegtijdige veroudering
GEHYDROLYSEERDE KERATINE: Herstelt de haarvezels en verhoogt de haardichtheid