Mooi haar begint bij gezond haar.
Extensions hebben vitale voedingsstoffen en vocht ‘van buitenaf’ nodig. Omdat ze niet verbonden zijn met een bron van aanbod ‘van binnenuit’. Extensions die worden onderhouden met de verzorgingsproducten uit de hairtalk productlijn blijven zijdezacht en glanzend. Ook dragen deze verzorgingsproducten bij aan gezond en handelbaar haar. De haarverzorgingslijn van hairtalk is volledig afgestemd op de behoeften van onze 100% Indisch remi natuurhaar hair extensions.

image-223149-Shampoo-250.w640.png
Shampoo

De natuurlijke oliën van het haar houden het glanzend. Veel traditionele shampoos verwijderen deze oliën volledig. De hairtalk Shampoo is speciaal ontwikkeld voor de specifieke verzorging van hair extensions. De unieke formule reinigt het haar zonder deze te ontdoen van hydratatie en voedingstoffen. De shampoo bevat een minimale hoeveelheid aan oliën en alcohol. Geconcentreerde hoeveelheden hiervan, zoals in traditionele shampoos, kunnen de kleefkracht van de haarstrips namelijk doen verminderen / te niet doen gaan.

Gebruik: zacht genoeg voor de dagelijkse reiniging van het haar en de hoofdhuid.​​​​​​​

image-223156-Balsam-250.w640.png
Balsem

Deze balsam ontwart het haar voorzichtig, reconstrueert het en maakt het glad en veerkrachtiger. De balsem kan worden uitgespoeld of verwerkt in vochtig haar na het wassen, zodat het haar de voedingsstoffen absorbeert en wordt gehydrateerd tijdens het drogen.

Gebruik: licht genoeg om in het haar te laten zitten of uit te spoelen. Slechts een kleine hoeveelheid gebruiken om in het haar te laten zitten zodat zich geen restanten opbouwen.    
image-223157-Conditioner.w640.png
Conditioner

Hairtalk Conditioner biedt een diep werkzame voeding voor het haar, optimaliseert de vochtbalans en herstelt kwetsbare plekken van het haar. De structuurverbeterende spray-emulsie geeft het haar een beschermend laagje rond de fragiele, vochtvragende extensions, maar beschermt tegelijkertijd ook het natuurlijke haar. Het haar wordt niet dof, droogt niet uit en gaat niet pluizen. Maar blijft zijdezacht, soepel, glanzend en gezond.

Gebruik: verdeel de emulsie gelijkmatig over het haar.        
image-223160-Repair-Creme.w640.png
Repair Crème

Repair Crème is een diepe conditioner die elke streng voedt zonder deze te verzwaren. Geeft krachtig, handelbaar en glanzend haar tot in de puntjes.
Gebruik: revitaliseer het haar wekelijks of wanneer nodig is met deze luxe repair crème. Vooral geschikt voor blondines. Breng de crème gelijkmatig aan vanaf het midden van het haar. Vermijdt de plakstrips.​​​​​​​
         
image-223161-Ebene-1-e1495719491650.png
Hair Tips Fluid

De enige, echte manier om permanent van gespleten haarpunten af te komen, is knippen. Maar de hairtalk Hair Tip Fluid houdt pluizige haarpunten de hele dag bij elkaar. Dit product geeft niet alleen een cosmetisch effect. Het helpt het afbreken van de haarpunten voorkomen door het haar te versterken en de haarschubben te beschermen en te verzorgen.

Gebruik: het best te gebruiken vanaf het midden van het haar naar de uiteinden in vochtig of droog haar. Niet toepassen op de plakstrips.

image-223162-detangler--e1495719872219.png
Detangler

Hairtalk Detangler zorgt voor het eenvoudig uitborstelen van de extensions. Zelfs meteen na het wassen dankzij het ‘ontwarrende’ effect.
Gebruik: voldoende voor de beoogde effectiviteit.             
image-223164-brushesd.w640.png
Extensions Brush

Ook de hairtalk extension brush bestaat uit kort, natuurlijk varkenshaar en langere kunststof borstels. Gebruik het rechthoekige ontwerp om meer volume te creëren tijdens het stylen. De natuurlijke vezels nemen de oliën vanaf de bovenkant van het hoofd mee en verdelen deze naar de uiteinden, waar het meeste hydratatie nodig is. Samen met de pocket brush is dit de perfecte accessoire om de hairtalk extensions verzorgd te houden. In de salon, thuis of onderweg.